Country  musik · Country tekster · Cowboy sange · Western musik · Dansk Americana

Country Friends

Country Friends Historie
Country Friends Booking
Foto, lyd og video
Country Friends MP3
Country tekster
Country Friends' kalender
Country links
Country stjerner
Americana

Country Friends in American

Kontakt Country Friends:
johnny@countryfriends.dk

 

Johnnys Historie

Country Friends er det nye navn for Johnny & Johnny, som vi før kaldte os. Vi føler at Country Friends er mere ægte. Country Friends er nu igen en duo og vi arbejder derfor med at få numrene arrangeret så vi er tilfredse.

Johnny Eagle synger og spiller guitar.
Utah Johnny  spiller bass og synger.
Desert Johnny spiller guitar og banjo.
 

Utah Johnny fortæller

"Jeg købte San Quentin singlen, da jeg var ni r. Den var grøn. Skrigelyden, hvor censuren havde sat ind, gjorde pladen meget hemmelighedsfuld og på de nye restaurerede udgaver savner jeg den. San Quintin uden censur er næsten som pornografi. Jeg har den endnu i en plastikmappe. En dag vil jeg tage den ud, og vise den til mine børn".

Læs mere om Utah Johnny

Johnny Eagle fortæller

"Jeg husker "A thing called Love" for liv og glade dage, mine ældre kusiner kom hjem om sommeren og i 1972 var "A thing called Love" et hit blandt de unge og jeg hittede med. Siden dengang har det nummer givet mig gåsehud!".

Læs mere om Johnny Eagle

Desert Johnny fortæller

Jeg elsker  country

Læs mere om Desert Johnny


Country Friends Fortæller


"Vores venskab går mange r tilbage, vores musikalske rødder har ogs mange ligheder, med afst i 70'ernes syre og punk, modereret og finpudset af 80'ernes fatalisme og gjort dvaske og dovne af 90'ernes magelighed for endelig at vågne i en moden og meget ærlig og hudløs version i 2003".

"Vores beundring af Johnny Cash, både som menneske og musiker, er det bærende element og American Recordings serien var den indirekte årsag til at vi idag spiller mere end 30 numre sammen i Country Friends".


Mountain Johnny og Trucker Johnny

Vi har haft fornøjelsen af at have to fremragende guitarister tilknyttet Country Friends, desværre havde de ikke den fornødne tid. Nedenfor ser du et par billeder fra koncerter med hhv. Trucker Johnny og Mountain Johnny:


Eagle, Utah og Trucker p Western Camp 2004


Mountain, Eagle og Utah p Western Camp 2005

 

 

Western Home · Country Friends Historie · Country Friends Booking · Country Friends Musik · Country stjerner  · Country Sange · Country Friends Kalender · Country Links ·  Johnny Cash · Willie Nelson · Country World