Country  musik · Country tekster · Cowboy sange · Western musik · Dansk Americana

Country Friends

Country Friends Historie
Country Friends Booking
Foto, lyd og video
Country Friends MP3
Country tekster
Country Friends' kalender
Country links
Country stjerner
Americana

Country Friends in American

Kontakt Country Friends:
johnny@countryfriends.dk

 

Johnny Eagle

Johnny Eagle spejder efter ørne i bjergene vest for Sierra Nevada. Netop den dag havde Johnny Eagle glemt sin hat som ville have skygget for solen og forbedret Johnny Eagles udsyn. Sådan nogle ting skér.

Du kan følge Johnny Eagles nye Blog og læse om sjove country ting

Lige nu er Johnny Eagels favoritsange meget inspireret af Hillbilly musik med banjo, dobro, fiddle, mandolin og selvfølgelig guitar og bass. Sangstilen er også noget Eagle arbejder henimod.

Country Friends video:  San Quentin

 

Johnny Eagle fortæller

"Jeg husker "A thing called Love" for liv og glade dage, mine ældre kusiner kom hjem om sommeren og i 1972 var "A thing called Love" et hit blandt de unge og jeg hittede med. Siden dengang har det nummer givet mig gåsehud!".

"Jeg har set en ørn et sted i Indonesien, der er ikke så mange cowboys der, men der er heller ikke mange køer, så det hænger meget godt sammen".

"2 sange som jeg gerne ville spille, men ikke vil ødelægge, er "Always on my mind" og "Jimmy's Road", begge Willie Nelson, flotte sange, flotte tekster og eminent fremførelse, Willie og Johnny er begge mestre!"


Johnny Eagle's guitar

Yes, it's a Garrison - www.garrisonguitars.com . Solid Canadisk birk med solid cedertræs dæk, lyden er fantastisk, den skal høres. Martin strenge naturligvis. Martin leverer verdens næstbedste guitarer, Johnny Eagle's Garrison G 20 er den bedste.

Lyden i instrumentet er afgørende for den samlede lyd, selv den bedste guitarist har brug for et ordentligt instrument og for Eagle's vedkommende er guitaren med til at løfte det samlede indtryk. Johnny Eagle har planer om at lære at spille fiddle også, mere om det senere...

 

Western Home · Country Friends Historie · Country Friends Booking · Country Friends Musik · Country stjerner  · Country Sange · Country Friends Kalender · Country Links ·  Johnny Cash · Willie Nelson · Country World