Country  musik · Country tekster · Cowboy sange · Western musik · Dansk Americana

Country Friends

Country Friends Historie
Country Friends Booking
Foto, lyd og video
Country Friends MP3
Country tekster
Country Friends' kalender
Country links
Country stjerner
Americana

Country Friends in American

Kontakt Country Friends:
johnny@countryfriends.dk


Johnny Cash online video:

San Quinten
Johnny Cash Memorial Video

Gode Johnny Cash Links:

Johnny Cash Website
Alle Johnny Cash albums

Andre Biografier:

Willie Nelson
 

Johnny Cash

26.02.1932 - 12.09.2003

John Ray Cash, sanger, sangskriver og musiker med eget TV show i hans storhedstid i begyndelsen af 70'erne. Johnny kom tilbage med American Recordings cd'erne produceret af Jack Rubin.

Johnny Cash er en af vor tids største musikere!

Hello, My name is Johnny Cash....

  Johnny Cash

Johnny Cash - Biografi af Johnny Eagle.

John Ray Cash, kaldet JR af venner og familie var allerede som barn en ivrig sanger. Johnnys opvækst i fattige landdistrikter som Dyess, Arkansas har påvirket hans sangskrivning og modnet ham som menneske. Johnny har haft megen modgang og stor styrke. Den nok værste dag i Johnny's liv var da hans forgudede storebror Jack gik bort efter en ulykke på det lokale savværk, hvor han som 14 årig havde arbejde. FraJohnny var 6 år gammel var han i bomuldsmarkerne, og som inspiration til at leve videre har Johnny haft uvurderlig værdi for fangerne i San Quinten, Folsom Prison, og andre fængsler, for soldaterne i Vietnamkrigen, både mens rædslerne stod på og efter soldaterne kom hjem og skulle accepteres i samfundet igen.

Johnny's mor, Mrs. Carrie Cash og Johnny's far Mr. Ray Cash kæmpede for at få deres lille bomuldsfarm til at blive til noget, men det var Johnny's stemme som fik familien op fra mudderedet og bomuldsplukkeriet  i Dyess. Johnny's mor kaldte altid Johnny's stemme for "Your Gift" - "Din Gave".

Johnny Cash har 4 døtre fra første ægteskab og en søn fra andet ægteskab med June Carter. June Carter Cash var Johnny's store kærlighed, June hentede Johnny tilbage til livet efter en af hans store nedture, specielt forårsaget af stor afhængighed af amfetamin. Ægteskabet med June Carter havde også stor indflydelse på Johnny's musik, den specielle måde rytmen spilles på i mange af Johnny's sange er opfundet at The Carter Family, "Carter Pickin'".

Johnny havde et hus på Jamaica hvor han blev en helt da han, efter et voldsomt røveri i hans eget hjem, erklærede sin kærlighed og troskab til Jamaica.

Læs mere om Johnny Cash

Johnny Cash indspillede et hav af numre, herunder et  lille udvalg:

Folsom Prison Blues
I Still Miss Someone
I Walk the Line
The Man in Black
A Thing Called Love
Ring of Fire
San Quinten
Cry, Cry, Cry
Drive On

Johnny Cash indtager førstepladsen blandt Country Friends helte, Johnny er grunden til at vi spiller idag, specielt Amreican Recordings serien har medvirket til dannelsen af Johnny & Johnny som nu er blevet til Country Friends. Historien om Johnny Cash bliver langsom mere fuldkommen, så kom tilbage og læs mere.

 

 

Western Home · Country Friends Historie · Country Friends Booking · Country Friends Musik · Country stjerner  · Country Sange · Country Friends Kalender · Country Links ·  Johnny Cash · Willie Nelson · Country World